Per Längfors

Per Längfors uppväxt i Tråvad, ett litet samhälle utanför Vara i Västra Götaland. Som liten sysslade han med många sporter och det var först vid ca 14års ålder som golfen tog över mer och mer. I början gick det väldigt lätt och Per tränade så ofta han kunde.

När Per fyllde 16 var han tillräckligt bra för att bli antagen till RIG (riksidrottsgymnasiet golf) i Ljungbyhed. Det var då han insåg att han i framtiden ville leva på att spela golf. Han utvecklades mycket under de tre åren i Ljungbyhed och med hjälp av sin tränare, Hans Larsson, kunde han få en otroligt bra start på sinsatsning. Per jobbar fortfarande med honom och de trivs mycket bra tillsammans.

Hösten 2013 flyttade Per till Halmstad efter att han blivit antagen på Scandinavian School Of Golf. Där kommer han att läsa under tre år och utveckla sin golf så mycket det går. Alla på SSoG (Scandinavian School Of Golf) är ambitiösa och tillsammans kommer de att hjälpa varandra att utvecklas.

Per spelar för tillfället på Nordic Golf League som är den största touren i norden. Hans mål är att ta sig ut på Europatouren och livnära sig på golfen så snabbt som möjligt. På vägen får Per hjälp av sina tränare samt sponsorer och det är han väldigt tacksam över. Utan dom hade inte denna satsning varit möjlig.

Blogg

Följ gärna Per och hans golfsatsning på hans blogg nedan! Vi hejar på dig Per!