• DINA FRAMTIDA KOLLEGOR?

    Här berättar våra medarbetare om hur det är att vara en
    del av Cupola-familjen.

    Karriär

Vi på Cupola

Nedan följer ett axplock med några av våra medarbetare i Cupola-familjen som berättar hur deras vardag ser ut. Är du intresserad att bli en av oss? Klicka på länken längst ner på sidan!

Lenny Lundell

Befattning: Affärsrådgivare
Region: Cupola Syd

Berätta om ditt jobb på Cupola, hur ser en vanlig dag ut på jobbet för dig?

Mitt arbete är väldigt varierat, så den ena dagen är inte riktigt den andra lik. Det är både strategiskt och operativt. Från att prata med kunder om hur vi kan vara en rådgivande partner i deras brandskyddsarbete, till att skapa processer för vårt arbete, eller gå genom vilka marknadsaktiviteter vi behöver göra. Just nu är ett stort fokus att hitta nya medarbetare, för vi växer.

Vad är det bästa med ditt arbete?

Det bästa med mitt arbete är mina kollegor. Och det driv alla har för att förflytta oss mot de mål som vi tillsammans vill uppnå. Samt att alla vill utvecklas, super kul!

Hur ser du på din framtid hos Cupola?

Positivt! Cupola är mitt i en spännande resa!

Magnus Abramsson

Befattning: Säljansvarig
Region: Cupola Norr

Berätta om ditt jobb på Cupola, hur ser en vanlig dag ut på jobbet för dig?

Jag arbetar med brandskyddsbesiktningar och olika typer av dokumentationer. Så en normal dag är jag ute hos kunder och hjälper till att förebygga brand i deras lokaler samt se till att de har bra utrymningsrutiner för sin personal och kunder.

Jag upprättar WEBB-SBA tillsammans med kunder och många gånger lägger vi även till arbetsmiljödokumentation och skyddsronder i en plattformen för att förenkla arbetet åt våra kunder.

Jag håller även alla typer av utbildningar i brandskydd och utrymning.

Vad är det bästa med ditt arbete?

Jag tycker det är roligt att träffa människor och se olika verksamheter samt hjälpa dom till ett säkrare brandskydd och första hjälpen om olyckan uppstår.

Att efter 34 år i branschen så är fortfarande roligt med förebyggande och släckande brandskydd. Det händer mycket i den här branschen.

Hur ser du på din framtid hos Cupola?

Jag tycker det är roligt att utvecklas och lära mig nya saker. Nu håller jag på att certifiera mig som sakkunnig skyddsrum. Det kommer det att bli ett nytt område att arbeta med.

Det är kul att Cupola hela tiden utvecklas och vill vara i framkant som brandskyddsföretag.

Ingrid Eskilsson

Befattning: Ansv.Systemadministratör / Marknad
Region: Cupola Lidköping

Berätta om ditt jobb på Cupola, hur ser en vanlig dag ut på jobbet för dig?

En vanlig dag för mig blir ofta inte som den var tänkt från arbetsdagens start ? . Som systemansvarig inom administration måste jag alltid hänga med i svängarna och fokusera på det som har mest prioritet för stunden men även att utveckla och tänka framåt. Inom marknad handlar det om att ta fram efterfrågat material till kollegor, uppdatera hemsida, sociala medier, prislistor, produktbilder, produktblad med mera. Min dag innehåller oftast en variation av olika uppgifter som ska genomföras inom olika tidsintervaller.

Vad är det bästa med ditt arbete?

Det bästa med mitt arbete är variationen av arbetsuppgifter och utmaningen den ofta ger mig att kunna lösa en uppgift på bästa sätt. Sen att jag har fantastiska kollegor att samarbeta med är ett stort plus i kanten.

Hur ser du på din framtid hos Cupola?

Cupola har alltid gett mig utrymmet att utvecklas och växa. Och med resan vi hittills gjort och med resan vi har framför oss så vet jag att framtiden ser ljus ut och jag ser fram emot vad den har att ge!

Björn Östberg

Befattning: Brandskyddstekniker
Region: Cupola Öst, placering Finspång

Berätta om ditt jobb på Cupola, hur ser en vanlig dag ut på jobbet för dig?

En vanlig dag på jobbet träffar jag många människor. Ingen dag är den andra lik. Det är också ett mycket omväxlande arbete med flera olika arbetsuppgifter.

Vad är det bästa med ditt arbete?

Mitt arbete ger mig en stor omväxling, man får också se många olika saker. Jag hjälper till att serva mina kunder och man lämnar efter sig ett bestående resultat vilket jag gillar .

Hur ser du på din framtid hos Cupola?

Jag hoppas kunna vara med och utveckla Cupola till en än mer heltäckande leverantör inom brandskydd.

Niclas Johansson

Befattning: Affärsområdeschef Teknik
Region: Cupola Väst

Berätta om ditt jobb på Cupola, hur ser en vanlig dag ut på jobbet för dig?

En vanlig dag på mitt jobb kan antingen innebära att jag är på ett platsbesök ute hos kund, eller så hittar ni mig på mitt kontor där jag arbetar med försäljning, planering, projektering, samt uppföljning. Då jag är Behörig Ingenjör Brandlarm och även sakkunnig för Cupolas anläggarfirma, arbetar jag dagligen med att säkerhetsställa våra processer och rutiner som krävs för att upprätthålla regelverken.

Jag stämmer kontinuerligt av med våra säljare och tekniker gällande planerade och pågående projekt, då vi har många bollar i luften samtidigt och det är ett högt tempo på avdelningen som kräver tät kommunikation. Det krävs även att man tar sig tid för en hel del avstämningsmöten med medarbetare från våra olika avdelningar, dessa är viktiga för att skapa synergier och hjälpa till att sprida hela vårat leveransomfång.

Vad är det bästa med ditt arbete?

Jag fick äran och ansvaret att se till att Cupola blev ”anläggarfirma brandlarm”.
Jag tycker att det är roligt att skapa långsiktiga och framgångsrika relationer såväl som med medarbetare som med kunder. Det är spännande att vara med att bygga något från grunden samt forma och utveckla företaget framåt.

Hur ser du på din framtid hos Cupola?

Cupola är i en expansiv fas, vilket är spännande och kommer innebära massa möjligheter till utveckling.
Min vision är att våra kunder över tid ska uppleva oss som ett modernt bolag som ligger i framkant gällande den senaste tekniken som i sin tur kan öppna upp nya marknader och affärsområden. I framtiden ser jag oss erbjuda mer helhetslösningar inom tekniska säkerhetssystem.

Niclas Abrahamsson

Befattning: Utbildare

Region/Ort: Cupola Väst, Göteborg

Berätta om ditt jobb på Cupola, hur ser en vanlig dag ut på jobbet för dig?

Jag träffar kollegorna för en morgonfika, kollar inkorgen och mailar en del innan jag packar in mina utbildningsattiraljer i bilen och kör ut till kund en stund innan utbildningen startar.  Efter genomförda utbildningar avslutas dagen med utformande av intyg, kundkontakter, bokningar, dokumentationer etc.

Vad är det bästa med ditt arbete?

Jag får frihet under ansvar att arbeta med en samhällsviktig del i att förebygga bränder och rädda liv samt att jag träffar en massa trevliga kunder ute i skiftande miljöer.

Hur ser du på din framtid hos Cupola?

Det kommer alltid finnas behov av utbildning och det känns spännande att få vara en del av och att få utforma hur framtidens utbildningar ska se ut.

Är du redo för nästa steg i din karriär?

Cupola strävar efter att vara en arbetsplats där medarbetarna ska må bra, trivas, prestera och känna att det finns möjlighet för utveckling. Med Cupolas värdeord – Ansvar, Passion, Tillsammans – beskrivs den kultur som råder på våra arbetsplatser. Detta är ord som genomsyrar vårt dagliga arbete, både internt och mot våra kunder.

Vill du bli en del av oss?

Nedan ser du vilka lediga tjänster vi har på Cupola.

Hittar du inte drömjobbet? Skicka in en spontanansökan med ditt CV så hör vi av oss!

Skicka ansökan