• Om Cupola

    Vi lever och andas systematiskt brandskyddsarbete, SBA.
    Låt oss förklara varför Cupola är ett tryggt och säkert val!

Cupola – Säkerställer och utvecklar brandsäkerhet

Vi ger verksamheter rätt förutsättningar att förebygga och begränsa brand- och säkerhetsrisker i sina fastigheter. Vårt fokus utgår alltid från dig som kund, eftersom det är tillsammans med dig vi kan skapa en brandsäker miljö i din fastighet eller verksamhet. Våra kontor finns i Örnsköldsvik, Falun, Gävle, Stockholm, Eskilstuna, Finspång, Lidköping, Skövde, Göteborg och Malmö. Våra kunder finns dock över hela landet. Välkommen till Cupola, hur kan vi hjälpa dig?

Kompetens

Cupola kan erbjuda all den kompetens och utrustning som krävs för att kunna skydda sig väl mot brand och upprätthålla en hög säkerhet på offentliga platser och i företagsmiljö. Med vår djupa kunskap och erfarenhet arbetar vi, tillsammans med dig som kund, fram kompletta brand- och säkerhetslösningar som är skräddarsydda för just din fastighet eller verksamhet.

Vi hjälper dig som kund med allt från brandskyddsdokumentation vid nybyggnation, till installation och montage av brand- och utrymningslarm eller handbrandsläckare. Med våra nätbaserade SBA-verktyg och tjänster kan du också på ett smidigt sätt utföra och följa upp enkla egenkontroller av ditt brandskydd. Vi tar självklart också hand om löpande service och underhåll av din skyddsutrustning, där vi dessutom kan hjälpa till med utbildning av din personal inom allt från första hjälpen till krishantering. Vi försöker helt enkelt bidra med en helhetslösning för din brandsäkerhet – allt för att du som kund ska kunna känna dig trygg.

Rikstäckande verksamhet

Vi säkerställer och utvecklar brandsäkerhet

Cupola arbetar som koncern rikstäckande inom brand och säkerhet i Sverige. Vi är marknadsledande inom det systematiska brandskyddsarbetet (SBA) och täcker in alla områden inom segmentet. Vi är idag etablerade på många olika orter i Sverige och har idag kunder spridda över hela landet.

Utöver de tjänster vi tillhandahåller har vi också ett brett produktsortiment med tusentals produkter inom brand och säkerhet, där vi bland annat producerar våra säkerhetsskyltar i en egen fabrik i Sverige.

Kunden i fokus

Vårt fokus utgår alltid från dig som kund, eftersom det är tillsammans med dig vi kan skapa en brandsäker miljö i din fastighet eller verksamhet. Därför är det alltid viktigt för oss att erbjuda god service och hålla en tydlig kommunikation där vi alltid ger en snabb återkoppling, vilket kommer avspeglas i ditt samarbete med oss.

Vår vision ”Säkerställer och utvecklar brandsäkerhet” har vi skapat med kundens trygghet och säkerhet som grund.

Välkommen till Cupola – vi säkerställer och utvecklar brandsäkerhet!

Frågor? Hör gärna av dig! Kontakta oss