SM-guld!

SM-guld!

Vilda glädjescener bröt i lördags ut på Studenternas i Uppsala när domaren blåste för full tid och Villa Lidköping BK hade därmed tagit sitt första SM-guld i bandy – efter 85 års väntan. Kopplingen mellan Cupola och Villa Lidköping är stark – förutom att Cupola är stolt sponsor var en av de lycksaliga spelarna på isen i Uppsala Cupola-medarbetaren Petter Björling. Petter har spelat i Villa sedan 2010 och varit en cupolare sedan 2014, där han arbetar som Brandskyddsrådgivare och SBA-konsult.

Vi lyckades låna Petter i ett par minuter mellan ett upprättande av SBA och kundbesök:

Den eviga frågan – hur känns det? Otrolig glädje och stolthet. Samtidigt också en lättnad efter så många försök där vi snubblat på mållinjen.

Hur har ni firat? Storslaget firande på kvällen i Uppsala. I söndags tog vi bussen hem och firade på torget i Lidköping inför tiotusen människor. En ofattbar upplevelse och en liten känsla av VM -94. Hade tagit ledigt på måndagen, vilket visade sig vara ett klokt beslut…

Är det några av dina Cupola-kunder som hört av sig för att gratulera? Många, faktiskt. Och jag tror det blir mer framöver. Förhoppningsvis kan det här bli en liten gratisskjuts för Cupola i Lidköping med omnejd.

Hur fungerar det med en elitsatsning i bandy och samtidigt arbeta på Cupola? Med hjälp av en fantastisk och förstående arbetsgivare, som ger mig möjlighet till att vara flexibel, går det alldeles utmärkt. Klart att det är tufft emellanåt, men många och långa bussresor gör att jag får tid över till administrativt arbete.

Till sist, kommer du att bära guldhjälmen på dina kundmöten framöver? Haha, hybrisen ska inte ta över det här! Men nog kommer guldhjälmen säkert fram på firmafesten..!

 

Stort grattis Petter och lycka till framöver (främst på Cupola, såklart?)!

 

Foto: Team Fabbe/Sören

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply