Våra utbildningar

Cupola är nu en del av Presto vilket innebär att vi erbjuder ännu fler utbildningar, både på plats och i digitala klassrum.

För att hitta våra öppna utbildningstillfällen samt titta på alla utbildningar vi erbjuder gå in på www.presto.se/utbildning/

Klicka på en utbildning för att läsa mer.

Cupola Akademien

Cupola Akademien har ett brett utbildningsprogram inom brand, säkerhet, utrymning och första hjälpen! Utbildningspassen ges i våra lokaler runt om i landet och vi åker även ut till kund och håller grupputbildningar.

Saknar ni någon utbildning? Vi tar fram skräddarsydda alternativ för att tillgodose ert behov. Kontakta oss så hjälper vi er.

Instruktörsutbildning

Vi utbildar även instruktörer till att hålla utbildningar hos Cupola Akademien. Kontakta oss för mer information och inbokning av instruktörsutbildning.

Av- och ombokningsregler gällande
utbildningar/övningar

Det kostar ingenting att boka om eller av en kurs fram till fyra veckor innan kursen startar. Vid av/ombokning senare debiteras 35% av
kursavgiften fram till två veckor före kursstart. Vid av/ombokning
senare än två veckor innan kursstart debiteras 100% av kursavgiften.

Vid frågor, tveka inte att kontakta oss!

Boka/anmäl er till Cupola Akademin

Vi erbjuder kurser som kan skräddarsys utefter era behov och vi kan även hålla vissa kurser direkt på plats hos er. Saknar ni någon utbildning? Vi tar fram skräddarsydda alternativ för att tillgodose ert behov. Kontakta oss så hjälper vi er.

Välkommen till Cupola Akademien!

Frågor? Hör gärna av dig! Kontakta oss