• UTRYMNINGSÖVNING 

    Få förståelse för de moment som ingår i en utrymning.

    Anmälan

Utrymningsövning

Vid kritiska situationer ska alla arbetsplatser kunna utrymmas. Det är olika förutsättningar för alla arbetsplatser och det är många detaljer som måste fungera. Under en utrymningsövning får personalen förståelse för utrymning och övning i de moment som ingår i en utrymning. Dessutom framkommer de brister som finns på ett tydligt sätt och ger ett underlag för förbättringsåtgärder.

LÄS MER

Omfattning utrymningsövning
– Förberedelser (varierar från arbetsplats till arbetsplats)
– Från larm till återsamling
– Observatörer
– Utvärdering
– Avstämning av fastställda mål
– Deltagarenkät
– Observatörsprotokoll
– Sammanfattning och dokumentation

Tillval
Släckövning
– Rökmaskin
– Statister

LÄS MINDRE

Om kursen

Anpassad övning

Verksamhetsanpassad övning med eller utan dokumentation. Brand- eller utrymningslarm aktiveras och personalen utrymmer lokalerna och fyller ev. i en enkät.

Skräddarsydd övning

Vi skräddarsyr övningen efter era önskemål!

Var och när?

Håller vi någon öppen utbildning nära dig? Kontakta oss för mer information!

Denna utbildning riktar sig till arbetsplatser som bör öva sig på att utrymma på ett säkert sätt från sina lokaler vid en nödsituation. Vi rekommenderar att ni har genomgått utbildning för utrymningsledare och/eller grundläggande brandskyddsutbildning innan utrymningsövning för att säkerställa en fungerande utrymningsorganisation.

Praktisk information

Om övningen
Innan utrymningsövning genomförs ett förberedande möte på ca 1 timma. Övningen sker vid er arbetsplats. Cupola är rikstäckande och kan självklart hjälpa er med utrymningsövning med tillhörande kurs över hela Sverige!
Kontakta oss för mer information!
Avbokning
Det kostar ingenting att boka av en kurs fram till fyra veckor innan kursen startar. Vid avbokning senare krediteras 65% av kursavgiften fram till två veckor före kursstart. Vid avbokning senare än två veckor innan kursstart krediteras 0% av kursavgiften. Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller ändra datum på kurs vid för få anmälningar. Moms tillkommer på samtliga priser.

Utbildningsdatum och ort
Hittar du inte önskat utbildningsdatum, hör då gärna av dig till utbildning@cupola.se eller ring 0510-141 50 så hjälper vi dig.
Kontakta oss för mer info om vilka orter vi håller våra utbildningar på.

Frågor? Hör gärna av dig! Kontakta oss